Spirringsskema

FØDEVARER UDBLØDNING (timer) SPIRINGSTID (dage)
Mandler 8-12 Ingen spiring (hvis pasteuriseret) 3 Dage (hvis rigtig rå)
Adzuki bønner 8-12 4
Amarant 8 1-3
Byg 6 2
Sorte bønner 8-12 3
Paranødder 3 Ingen spiring
Boghvede 6 2-3
Cashewnødder 2-4 Ingen spiring
Kikærter/Garbanzo 8 2-3
Hørfrø ½ Ingen spiring
Hasselnødder 8-12 Ingen spiring
Kamut 7 2-3
Linser 7 2-3
Macadamias 2 Ingen spiring
Hirse 5 12 timer
Mung bønner 8-12 4
Havregryn 6 2-3
Pecannødder 6 Ingen spiring
Pistacienødder 8 Ingen spiring
Græskarfrø 8 3
Radissefrø 8-12 3-4
Sesamfrø 8 2-3
Solsikkefrø 8 12-24 timer
Quinoa 4 2-3
Valnødder 4 Ingen spiring
Hvedebær 7 3-4
Vilde Ris 9 3-5
4

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.